Ekscytująca premiera nowego dania od Subway: BIG SUB  z klopsikami w sosie Marinara
Nowy Big Sub z klopsikami w sosie Marinara od Subway® na premierzy był podawany przez profesjonalne kelnerki na wrotkach
Fot. materiały prasowe

Ekscytująca premiera nowego dania od Subway: BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara

Do szerokiej oferty Subway® właśnie dołączyła pyszna i sycąca nowość: Big Sub z klopsikami w sosie Marinara. To danie podawane na ciepło z powodzeniem zastąpi obiad! Premiera odbyła się 13 października 2022 roku podczas BIG BOARD SHOW na terenie AVE PARK – modnego parku skateboardowego w Warszawie. Poznaj wyjątkową nowość od Subway®!

Premiera wprowadzenia nowego dania do oferty Subway® odbyła się 13 października 2022 roku w nietypowej lokalizacji. Aby pokazać specjalnie przygotowany BIG BOARD SHOW, organizatorzy zaprosili wszystkich gości do AVE PARK – modnego parku skateboardowego w Warszawie. To tam odbyła się prezentacja nowego dania Subway® – BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara. Wyjątkowa propozycja, dostępna już we wszystkich restauracjach w całej Polsce, zaspokoi nawet największy głód!

Nowość w Subway: Big Sub z klopsikami w sosie Marinara

BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara
Długa wersja Big Sub od Subway ma 30 cm i zawiera 8 klopsików z mielonego mięsa wieprzowego, marynowanego przez dwa dni w sosie Marinara, ser mozzarellę i cheddar, świeże warzywa i pieczywo według uznania.
Fot. materiały prasowe

BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara i BIG BOARD SHOW to idealne połączenie nawiązujące do wielkości premierowego Suba. Długi, trzydziestocentymetrowy, smakowity posiłek przyrządzony na ciepło może być z łatwością traktowany jako danie obiadowe, zwłaszcza że jest połączeniem słynnych na całym świecie klopsików w sosie Marinara z dowolnie wybranym pieczywem wypiekanym w Subway®.

BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara image11
BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara znajdziemy w dwóch wersjach długiej - 30 cm i mniejszej - 15 cm
Fot. materiały prasowe

BIG SUB w Subway® znajdziemy w dwóch wersjach. Długa wersja ma 30 cm i zawiera 8 klopsików z mielonego mięsa wieprzowego, marynowanego przez dwa dni w sosie Marinara, ser mozzarellę i cheddar, świeże warzywa i pieczywo według uznania. Mniejsza wersja to 15 cm i zawiera z kolei 4 klopsiki marynowane przez dwa dni we włoskim sosie Marinara, świeżo wypiekane pieczywo, ser mozzarellę i cheddar, świeże warzywa i pieczywo według uznania.

SUBWAY BIG BOARD SHOW: premiera BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara

Katerina Turkova i Filip Vostry - Subway z grupą artystów SUBWAY BIG BOARD SHOW  untitled_221013-20
SUBWAY BIG BOARD SHOW: premiera BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara
Fot. materiały prasowe

Dla tej smacznej nowości wszyscy goście zebrali się, by podziwiać popisy tancerzy, longboardzistek i niesamowite tricki na desce w wykonaniu Tomasza Ziółkowskiego. Cały pokaz wyreżyserowała Anna Jujka, znana wszystkim z telewizyjnego programu „Got to Dance”. Pyszne propozycje od Subway® były rozwożone przez profesjonalne kelnerki na wrotkach, które idealnie wpisały się w klimat proponowany przez organizatorów.

- Subway Big Board Show była to uczta nie tylko dla podniebienia, ale i dla oka. Taniec, deskorolka i longboard doskonale łączyły się i tworzyły smaczną całość niczym przenikające się składniki Big Suba – mówi Anna Jujka, choreografka pokazu.

Tomasz Ziółkowski untitled_221013-10
Podczas Big Board Show zorganizowanego przez Subway uczestnicy mogli podziwiać niesamowite tricki na desce w wykonaniu Tomasza Ziółkowskiego 
Fot. materiały prasowe

***

Marka Subway® działa od ponad 50 lat i obsługuje 1,5 miliarda gości rocznie na całym świecie. Jako największa na świecie marka restauracji szybkiej obsługi Subway® serwuje każdego dnia świeżo przygotowane na zamówienie suby, wrapy i sałatki milionom gości w ponad 100 krajach i prawie 40 000 lokalach. Wszystkie suby i wrapy oferowane są z pięcioma różnymi świeżymi warzywami do wyboru, bez dodatkowych opłat. Dzięki temu, że goście korzystają z tej oferty, zdecydowana większość dań od Subway® zalicza się do jednej z rekomendowanych codziennych pięciu porcji warzyw lub owoców. 

Pierwsza restauracja na świecie została otwarta w 1965 roku w Bridgeport, Connecticut, USA. Pierwszą restaurację Subway® w Polsce otwarto w 2000 roku. Dzisiaj sieć składa się z 180 lokali w ponad 30 miastach. 

 

Czytaj więcej